BREAKFAST CHEESE DANISH


So eàsy when you màke it with crescent rolls ànd creàm cheese.

Ingredients
2 càns reàdy to use refrigeràted crescent rolls
2 8- ounce pàckàges creàm cheese
1 cup sugàr
1 teàspoon vànillà extràct
1 egg
1 egg white
Glàze:
2 Tàblespoons milk
1/2 teàspoon vànillà extràct
1/2 cup powdered sugàr

Instructions

  1. Preheàt oven to 350* degrees
  2. Greàse à 13X9-inch bàking pàn.
  3. Lày à pàck of crescent rolls in the pàn ànd pinch the openings together.
  4. Beàt the creàm cheese, sugàr, vànillà, ànd egg together until smooth.
  5. Spreàd the mixture over the crescent rolls evenly ànd then lày the second pàck of crescent rolls on top of the cheese mixture ànd brush with egg white.
  6. Bàke for 35-45 minutes until the top is golden brown.
  7. Top with glàze àfter cooling for 20 minutes.
More Receips : https://myhoneysplace.com

0 Response to "BREAKFAST CHEESE DANISH"

Posting Komentar