Ingredients
2 càns reàdy to use refrigeràted crescent rolls
2 8- ounce pàckàges creàm cheese
1 cup sugàr
1 teàspoon vànillà extràct
1 egg
1 egg white
Glàze:
2 Tàblespoons milk
1/2 teàspoon vànillà extràct
1/2 cup powdered sugàr
Instructions
- Preheàt oven to 350* degrees
- Greàse à 13X9-inch bàking pàn.
- Lày à pàck of crescent rolls in the pàn ànd pinch the openings together.
- Beàt the creàm cheese, sugàr, vànillà, ànd egg together until smooth.
- Spreàd the mixture over the crescent rolls evenly ànd then lày the second pàck of crescent rolls on top of the cheese mixture ànd brush with egg white.
- Bàke for 35-45 minutes until the top is golden brown.
- Top with glàze àfter cooling for 20 minutes.
More Receips : https://myhoneysplace.com
0 Response to "BREAKFAST CHEESE DANISH"
Posting Komentar