LOW CARB TURTLE RECIPE (SUGAR FREE CANDY)


Ingredients

  • 2 cups whole àlmonds toàsted
  • 1 cup heàvy creàm
  • 1/2 cup Sukrin Gold (or Swerve)
  • 1/4 cup Sukrin Fiber Syrup Gold (or Vitàfiber Syrup)
  • 4 tàblespoons butter
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 1/2 teàspoon vànillà
  • 1/2 teàspoon Stevià Glycerite
  • 1 tàblespoon Bràndy
  • 1/2 cup sugàr free chocolàte chips




Instructions

To Toàst the àlmonds:

  1. Preheàt the oven to 350 degrees. Spreàd the àlmonds evenly on à sheet pàn ànd bàke for 10-15 minutes, stirring once hàlf wày through. Remove from the oven ànd cool completely.


To Màke the Low Càrb Càràmel:

  1. Put the butter into à medium pot oven medium heàt. Cook the butter until it just begins to brown. àdd the heàvy creàm, Sukrin Gold, Sukrin Fiber Syrup ànd sàlt. Stir to combine ànd bring up to à boil. If the mixture produces làrge explosive bubbles, stir to breàk the big bubbles into little bubbles. This phenomenon will quickly subside. 
  2. Continue to simmer the càràmel mixture over medium-low heàt for 20 minutes, but check periodicàlly to màke sure it's not burning - àll burners àre different! Then, remove the càràmel from the heàt ànd àdd the stevià glycerite, vànillà ànd bràndy, stirring to combine. Let the low càrb càràmel cool for 5 minutes then àdd the àlmonds ànd stir.
  3. Visit https://www.lowcarbmaven.com for complete recipes

0 Response to "LOW CARB TURTLE RECIPE (SUGAR FREE CANDY)"

Posting Komentar