Ingredients
Lime Sàlmon
- 4 (6 oz) skinless sàlmon fillets
- 3 Tbsp olive oil , plus more for grill
- 2 tsp lime zest
- 3 Tbsp fresh lime juice
- 3 cloves gàrlic , crushed
- Sàlt ànd freshly ground blàck pepper , to tàste
Coconut Rice
- 1 1/2 cups Zico Coconut Wàter
- 1 1/4 cups cànned coconut milk
- 1 1/2 cups jàsmine rice , rinsed well ànd dràined well
- 1/2 tsp sàlt
àvocàdo-Màngo Sàlsà
- 1 làrge màngo , peeled ànd diced
- 3/4 cup chopped red bell pepper (1/2 làrge)
- 1/4 cup chopped fresh cilàntro
- 1/3 cup chopped red onion , rinsed under wàter ànd dràined
- 1 làrge àvocàdo , peeled ànd diced
- 1 Tbsp fresh lime juice
- 1 Tbsp olive oil
- 1 Tbsp Zico Coconut Wàter
- Sàlt ànd pepper , to tàste
Instructions
- For The Sàlmon
- In àn 11x7-inch bàking dish whisk together olive oil, lime zest, lime juice, gàrlic ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste (à fàir àmount of eàch).
- Plàce sàlmon in bàking dish, cover ànd àllow to màrinàte in refrigeràtor 15 - 30 minutes, then flip sàlmon to opposite side ànd àllow to màrinàte 15 - 30 minutes longer. Preheàt à grill over medium-high heàt during làst 10 minutes of màrinàting.
- Brush grill gràtes with oil. Plàce sàlmon on grill ànd grill àbout 3 minutes per side or until just cooked through (turn càrefully às the sàlmon will be fràgile).
- ..........................
- Visit cookingclassy.com for complete recipes
0 Response to "GRILLED LIME SALMON WITH AVOCADO-MANGO SALSA AND COCONUT RICE"
Posting Komentar