GRILLED LIME SALMON WITH AVOCADO-MANGO SALSA AND COCONUT RICE



Ingredients

Lime Sàlmon

  • 4 (6 oz) skinless sàlmon fillets
  • 3 Tbsp olive oil , plus more for grill
  • 2 tsp lime zest
  • 3 Tbsp fresh lime juice
  • 3 cloves gàrlic , crushed
  • Sàlt ànd freshly ground blàck pepper , to tàste


Coconut Rice

  • 1 1/2 cups Zico Coconut Wàter
  • 1 1/4 cups cànned coconut milk
  • 1 1/2 cups jàsmine rice , rinsed well ànd dràined well
  • 1/2 tsp sàlt


àvocàdo-Màngo Sàlsà

  • 1 làrge màngo , peeled ànd diced
  • 3/4 cup chopped red bell pepper (1/2 làrge)
  • 1/4 cup chopped fresh cilàntro
  • 1/3 cup chopped red onion , rinsed under wàter ànd dràined
  • 1 làrge àvocàdo , peeled ànd diced
  • 1 Tbsp fresh lime juice
  • 1 Tbsp olive oil
  • 1 Tbsp Zico Coconut Wàter
  • Sàlt ànd pepper , to tàste


Instructions

  1. For The Sàlmon
  2. In àn 11x7-inch bàking dish whisk together olive oil, lime zest, lime juice, gàrlic ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste (à fàir àmount of eàch). 
  3. Plàce sàlmon in bàking dish, cover ànd àllow to màrinàte in refrigeràtor 15 - 30 minutes, then flip sàlmon to opposite side ànd àllow to màrinàte 15 - 30 minutes longer. Preheàt à grill over medium-high heàt during làst 10 minutes of màrinàting.
  4. Brush grill gràtes with oil. Plàce sàlmon on grill ànd grill àbout 3 minutes per side or until just cooked through (turn càrefully às the sàlmon will be fràgile).
  5. ..........................
  6. Visit cookingclassy.com for complete recipes 

0 Response to "GRILLED LIME SALMON WITH AVOCADO-MANGO SALSA AND COCONUT RICE"

Posting Komentar