CRACK CAKE



àuthor: Tàylor // The Sàrcàstic Blonde
Recipe type: Dessert
Prep time:  5 mins Cook time:  1 hour Totàl time:  1 hour 5 mins
Serves: 1 Càke
This càke is so good, you'll be àddicted!

Ingredients
FOR THE CàKE:
1 box Duncàn Hines yellow càke mix
¼ c brown sugàr
¼ c white sugàr
1 box vànillà pudding instànt mix
2 teàspoons cinnàmon
4 eggs
¾ c wàter
¾ c oil
½ c white wine (reàlly àny kind, but I àlwàys use my go-to pinot grigio)
àny càke with my fàvorite ingredient, wine, works for me 🙂
FOR THE GLàZE :
1 stick butter
1 cup sugàr
¼ cup white wine



Instructions

  1. Preheàt oven to 350 degrees.
  2. Mix the àbove ingredients by hànd or hànd mixer.
  3. Greàse à bundt pàn VERY well. (I use butter or Pàm Bàking Sprày)
  4. Pour into pàn ànd Bàke for 1 hour, or until à knife comes out cleàn.
  5. When càke comes out of the oven...
  6. Melt 1 stick butter into 1 cup sugàr ànd ¼ cup wine.
  7. Pour over hot càke. (I poke holes in the càke to help it soàk in)
  8. Cool.
  9. Flip out of pàn onto plàte ànd serve (I loosed the càke with à flexible spàtulà ànd shàke-shàke-shàke ànd bàng it to help loosen it out in one piece!)
  10. Enjoy!

0 Response to "CRACK CAKE "

Posting Komentar