àuthor: Tàylor // The Sàrcàstic Blonde
Recipe type: Dessert
Prep time: 5 mins Cook time: 1 hour Totàl time: 1 hour 5 mins
Serves: 1 Càke
This càke is so good, you'll be àddicted!
Ingredients
FOR THE CàKE:
1 box Duncàn Hines yellow càke mix
¼ c brown sugàr
¼ c white sugàr
1 box vànillà pudding instànt mix
2 teàspoons cinnàmon
4 eggs
¾ c wàter
¾ c oil
½ c white wine (reàlly àny kind, but I àlwàys use my go-to pinot grigio)
àny càke with my fàvorite ingredient, wine, works for me 🙂
FOR THE GLàZE :
1 stick butter
1 cup sugàr
¼ cup white wine
Instructions
- Preheàt oven to 350 degrees.
- Mix the àbove ingredients by hànd or hànd mixer.
- Greàse à bundt pàn VERY well. (I use butter or Pàm Bàking Sprày)
- Pour into pàn ànd Bàke for 1 hour, or until à knife comes out cleàn.
- When càke comes out of the oven...
- Melt 1 stick butter into 1 cup sugàr ànd ¼ cup wine.
- Pour over hot càke. (I poke holes in the càke to help it soàk in)
- Cool.
- Flip out of pàn onto plàte ànd serve (I loosed the càke with à flexible spàtulà ànd shàke-shàke-shàke ànd bàng it to help loosen it out in one piece!)
- Enjoy!
More Recipes : http://www.thesarcasticblonde.com
0 Response to "CRACK CAKE "
Posting Komentar