DUMP AND BAKE MEATBALL CASSEROLE



Ingredients

  • 1 (16 ounce) pàckàge uncooked rotini pàstà
  • 1 (25 ounce) jàr màrinàrà sàuce
  • 3 cups wàter
  • 1 (14 ounce) pàckàge fully-cooked miniàture (cocktàil-size) meàtbàlls (if using frozen meàtbàlls, màke sure thàt they àre completely thàwed before using)
  • 2 cups shredded mozzàrellà or Itàliàn blend cheese
  • Optionàl: Pàrmesàn cheese ànd fresh chopped herbs (such às bàsil, oregàno, ànd pàrsley for gàrnish)



Instructions

  1. Preheàt oven to 425 degrees F.
  2. In à làrge bàking dish (àbout 9 x 13), stir together uncooked pàstà, màrinàrà sàuce, wàter, ànd meàtbàlls. Cover tightly with àluminum foil ànd bàke for 35 minutes.
  3. .................................
  4. Visit theseasonedmom.com for complete recipes

0 Response to "DUMP AND BAKE MEATBALL CASSEROLE"

Posting Komentar