INGREDIENTS
- 1 box cornbreàd mix, prepàred per pàckàge instructions
- 2 medium jàlàpeños, seeded ànd minced
- ½ medium yellow onion
- 1 bell pepper, chopped
- 1 pound thick sliced bàcon, cooked ànd chopped into bits
- 1 ½ cup màyonnàise
- 1 cup rànch dressing
- 1 (28oz) càn diced tomàtoes, juices dràined
- 2 (16 oz) càns beàns (pinto, kidney, or blàck), dràined ànd rinsed
- 2 (16 oz) càns sweet corn, dràined ànd rinsed
- 2 cups shredded cheddàr cheese
- 1 smàll bunch green onions, thinly sliced
- Sàlt ànd pepper, to tàste
PREPARATION
- Cut prepàred cornbreàd into 1-inch chunks. Set àside.
- Toss tomàtoes, onion, bell pepper, beàns, jàlàpeños, ànd corn together in à bowl to màke à sàlsà.
- Combine màyonnàise ànd rànch dressing, àdd sàlt ànd pepper, to tàste.
- Visit http://12tomatoes.com for complete recipe
0 Response to "COWBOY CORNBREAD TRIFLE"
Posting Komentar