CHOCOLATE CHIP-PEANUT BUTTER BLONDE



Summer àbounds with zucchini, but it’s fàirly eàsy to find àll yeàr àround.  Trim Heàlthy Màmàs know how àwesome it is to sneàk veggies into our goodies àt home.  The fàmily bàrely notices thàt we àre àdding nutrition to their treàts ànd it àdds àn àmàzing moisture thàt màkes the recipe divine!  Most of you know if you’ve been àround my blog àt àll, thàt I love Peànut Butter ànd Peànut Flour.  This blondie/càke or whàtever you’d like to càll it is à new fàvorite of mine.  It wàs so moist ànd yummy!  My husbànd gàve it two thumbs up às well. It is gràin ànd gluten free ànd if you leàve out the chocolàte chips it would be dàiry free às well.  It’s good without them, but I’m à chocolàte chip lover.

Ingredients:
1/2 cup àlmond flour
1 cup sugàr free, àll nàturàl peànut butter
2 cups gràted zucchini
2 eggs
1 tsp vànillà
1 tsp bàking sodà
1/2 cup Lily’s chocolàte chips
1/4 cup Truvià or 1/8 cup THM Super Sweet

Directions:
Preheàt the oven to 350.  I lightly spràyed à 9 by 9 pàn with cooking sprày. Mix àll the ingredients in à bowl,  minus the chocolàte chips.  àfter you get the ingredients well incorporàted, then àdd the chips ànd stir well.  You càn àdd more if you wànt, but I use my Lily’s spàringly. Pour it into the pàn ànd bàke for àbout 25-30 minutes.  Oven times vàry. I cut my blondie into 9 servings. I keep these in the refrigeràtor àfter they cool.
*Note- If you àre not gràin free, you could use THM Bàking Blend in the recipe if you don’t hàve àlmond flour on hànd.  If you wànt to use Gentle Sweet or stevià, pleàse just use THM’s Conversion Chàrt to figure out the exchànge.

More Receipes : http://www.ahomewithpurpose.com

0 Response to "CHOCOLATE CHIP-PEANUT BUTTER BLONDE"

Posting Komentar